Clear Focus ondersteunt DeliveryMatch tijdens de ICT & Logistiek 2015

Clear Focus zal DeliveryMatch commercieel ondersteunen tijdens de ICT & Logistiek 2015 beurs , van 10 t/m 13 november in de Jaarbeurs te Utrecht.

Kom naar de stand voor een demo

Bezoek de stand E083 van DeliveryMatch en ontdek de mogelijkheden voor logistiek dienstverleners om hun e-fulfilment klanten beter te bedienen en kosten te besparen!

Deliverymatch-Afrekenen-news

 

Welke oplossing levert DeliveryMatch?

De consument stelt steeds hogere eisen aan de logistiek van webwinkels en wil meer voor minder! Daarbij komt dat het ‘eindproduct’ van het hele sales proces de logistieke operatie is. Natuurlijk, er zijn ook nog aspecten zoals de prijs van de producten en de kwaliteit, echter gezien het grote online aanbod is dat niet meer het onderdeel waar de webwinkel enkel en alleen hèt verschil gaat maken. De logistieke operatie is dus in diverse opzichten het visitekaartje van de webwinkel: van check out tot aan de bezorger die voor de deur staat. DeliveryMatch biedt de kans om de logistiek te laten fungeren als sales engine en als cost saver! Hoe? Door al in de checkout tijdens het aankoopproces te sturen op het logistieke (aflever)proces. Dit kan enorm veel kosten besparen en tegelijkertijd omzet opleveren.

DeliveryMatch - news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.