Stichting LWvhJ en Emerce breiden samenwerking verder uit

Als mede initiatiefnemer van het event `Logistieke Webshop van het Jaar´ zijn wij trots te kunnen mededelen dat de samenwerking met Emerce de volgende stap heeft bereikt. De Stichting Logistieke Webshop van het Jaar en Emerce zijn namelijk overeengekomen om hun krachten verder te bundelen. De Award verkiezing voor innovatieve en vooruitstrevende webshops op het gebied van logistiek en het `e-fulfilment & Logistics´ event van Emerce worden tezamen een integraal onderdeel van het grote E-commerce Live! event in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

31 mei aanstaande is de 2017 editie van ECL. De stichting Logistieke Webshop van het Jaar zal hier dan voor het eerst aanwezig zijn als onderdeel van het e-fulfilment programma. Zo zullen wij een aantal keynotes verzorgen en gedurende het event e-fulfilment gerelateerde onderwerpen middels roundtable-sessies onder de aandacht brengen waar bezoekers actief aan kunnen deelnemen.

ecommerce-live!

 

Tijdens de 2018 editie van het E-commerce Live! event zal de uitreiking van de titel `Logistieke Webshop van het Jaar 2017´ en van de titel `Logistieke Startup Webshop van het Jaar 2017´ laats gaan vinden. Tevens zal de Clear Focus Groupop dit event één van de keynotes op het e-fulfilment podium verzorgen.

E-commerce Live!

Op 31 mei aanstaande barst in de Beurs van Berlage Amsterdam de derde editie van het meest toonaangevende e-commerce event van Nederland los. Hét jaarlijkse event met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce.

E-commerce Live! – 2016

E-Commerce Live! brengt de grotere retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, groothandel en merken samen voor een dag lang onderdompeling in de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends, beste tactics en innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce. We verwachten in totaal circa 1.300 bezoekers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.