Inschrijving verkiezing `Logistieke Webshop van het Jaar 2017´ gestart

Als trotse medeinitiatiefnemer van dit mooie event delen we graag dit bericht met jullie!

Vanaf nu kunnen webshops, e-tailers, of andere e-commerce gerelateerde bedrijven (b2b of b2c) met een interessante of innovatieve case over hun supply chain, zich weer aanmelden om een gooi te doen naar de begeerde titel van ‘Logistieke Webshop van het Jaar 2017’ of `Logistieke Startup Webshop van het Jaar 2017´. Eerdere winnaars waren Omoda, Albert Heijn Online, Vente-Exclusive, Futurumshop en Nespresso. Polyestershoppen was vorig jaar de eerste winnaar van de startup award.

Webshops strijden voor de prestigieuze titel “Logistieke Startup Webshop van het Jaar” of de titel “Logistieke Webshop van het Jaar” door zich onderling te meten op hun logistieke prestaties en vernieuwende originele concepten. Daarmee verbreden en verdiepen ze ook de discussie over actuele ontwikkelingen, brengen ze oplossingen onder de aandacht van een breder publiek en prikkelen ze andere webshops tot het voortdurend kwalitatief verbeteren van hun prestaties.

LWvhJ tijdens de E-commerce Live! - 2017
LWvhJ tijdens de E-commerce Live! – 2017

De verborgen kracht van succesvolle webshops blijkt steeds vaker de excellente logistiek te zijn waarmee de verwachting van de klant meer dan waar gemaakt wordt!

Alle webshops die een fysiek product aanbieden op hun website worden uitgenodigd om mee te dingen naar één van de titels.

Opgeven

Omoda - winnaars 2016
Omoda – winnaars 2016

Tijdens de komende editie van het E-commerce Live! event op 30 mei 2018 zal de uitreiking van de titel `Logistieke Webshop van het Jaar 2017´ en van de titel `Logistieke Startup Webshop van het Jaar 2017´ plaatsvinden.

Het Event

Tijdens het E-commerce Live! Event is er een speciaal E-fulfilment & Logistics sub-event met een volledig op e-commerce logistiek gericht inhoudelijk programma, bestaande uit key-notes, lezingen, interactieve workshops en round table sessies. Dit alles in de inspirerende en dynamische omgeving van de Beurs van Berlage te Amsterdam.

LWvhJ tijdens de E-commerce Live!
LWvhJ tijdens de E-commerce Live!

De jury

De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit de wereld van e-commerce én de wetenschap en bestaat onafhankelijk van de organisatie van het event. Dit jaar bestaat de jury uit voorzitter Egbert Guis (TNO), Paul Haagh (Groenewout), Niels Agatz (Erasmus Universiteit) en Nick Beckers (EVO). Liesbeth Oudesluijs bekleedt de rol al jury coördinator.

De award

De award “Logistieke Webshop van het Jaar” is een initiatief van Webshop Keurmerk, DeliveryMatch, Clear Focus Group en Events Development. Dynalogic en EU-people vormen samen met DeliveryMatch, Clear Focus Group en Events Development het stichtingsbestuur van de Logistieke Webshop van het Jaar verkiezing. De award is in 2011 in het leven geroepen om webshops te belonen die zich onderscheiden door een uitmuntende logistiek.  De award is afgelopen jaar voor de vijfde keer uitgereikt met Omoda als trotse winnaar. In 2015 was Albert Heijn Online de winnaar.

Aanmelden

Om je webshop op te geven voor “Logistieke Webshop van het Jaar”, klik je hier:

Opgeven

 Verkiezingsproces en criteria

Meer informatie over het verdere verkiezingsproces:

http://www.logistiekewebshopvanhetjaar.nl/verkiezingsproces/

Bekijk de informatie via deze link voor de selectie criteria:

http://www.logistiekewebshopvanhetjaar.nl/selectiecriteria/

Zie voor meer informatie over de `Logistieke Webshop van het Jaar´ verkiezing: www.logistiekewebshopvanhetjaar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.