Clear Focus Group & `Logistieke Webshop van het Jaar´ 2016 verkiezing

Ook dit jaar is de Clear Focus Group weer als initiatiefnemer bij de award verkiezing `Logistieke Webshop van het Jaar´ betrokken.

Aanmelden

Op 22 september zal de vakjury in het Evoluon te Eindhoven de winnaar kiezen uit de deze drie finalisten:

  • MyMicro Group
  • Nespresso
  • Omoda

Vorig jaar was Albert Heijn Online de winnaar.

impressie 2015
Afbeelding: Impressie 2015

Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst ook een startup award worden uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor die webshops die (nog) te klein zijn om in aanmerkingen te komen voor de titel ‘Logistieke Webshop van het Jaar’, maar die desalniettemin wel mooie, verrassende of originele innovaties op het gebied van logistiek laten zien en een aanmoediging van de onafhankelijke jury waard zijn.

Tevens is er een interessant en leerzaam programma samengesteld met diverse keynotes en parallelsessies. Klik hier voor het programma  van dit unieke event.

Wil je erbij zijn? Dat kan! Via onderstaande registratie button kunt u zich kostenloos aanmelden voor dit event.

Aanmelden

De Logistieke Webshop van het Jaar Verkiezing

De verkiezing is in 2011 in het leven geroepen om webshops te belonen die hun logistieke proces op een vooruitstrevende manier hebben georganiseerd. De award wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Winnaar van afgelopen jaar was Albert Heijn Online.

De award “Logistieke Webshop van het Jaar” is een initiatief van Webshop Keurmerk, Delivery Match, Clear Focus Group en Events Development.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.