Clear Focus Group implementatiepartner van TransFollow

Met gepaste trotst kunnen we mededelen dat de Clear Focus Group door TransFollow is gevraagd om de rol van onafhankelijke implementatiepartner te vervullen.

Onafhankelijk Ketenregisseur

Voor de implementatie van TransFollow is het erg belangrijk om alle ketenpartners binnen dit proces zo goed mogelijk te betrekken en aan te sturen, zodat het TransFollow platform in één keer goed en zo optimaal mogelijk wordt ingezet. Een dergelijke implementatie vraagt naast een technisch gedeelte van de implementatie ook begeleiding bij de nieuwe manier van werken.

Om dit alles in goede banen te kunnen leiden is de Clear Focus Group door TransFollow gevraagd de rol van onafhankelijk implementatiepartner in te vullen en projectleiders voor de TransFollow implementatie te leveren. De Clear Focus Group kan in dit proces het implementatietraject, over alle betrokken partijen heen (verlader, vervoerder, ontvanger, ICT en FMS leveranciers, etc.) als ketenregisseur in goede banen leiden.

implementatieDe Clear Focus Group

De Clear Focus Group heeft jarenlange ervaring in het leiden van implementatieprojecten, met name waar het logistieke software implementaties en supply chain vraagstukken betreft. Deze kennis en ervaring kan van essentieel belang zijn om de gehele implementatie van TransFollow vanaf het begin tot livegang, in goede banen te leiden en succesvol te maken. Zodat alle ketenpartners zo optimaal en snel mogelijk de voordelen van het TransFollow platform kunnen ervaren.

Tevens kan de kennis van de Clear Focus Group worden ingezet om de business case voor een organisatie of de gehele keten op te stellen. Neem gerust contact op met de Clear Focus Group of met TransFollow om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is TransFollow

TransFollow is de standaard voor de digitale vrachtbrief. TransFollow geeft verladers, vervoerders en ontvangers meer regie en controle op het logistieke proces. Elke partij kan aansluiten op het TransFollow-platform en vanuit de eigen bedrijfssoftware gegevens uitwisselen, digitale handtekeningen voor ontvangst of levering zetten, en de status van de zending volgen. TransFollow bespaart tijd en geld en geeft zekerheid over zendingen. Naast de vrachtbrief is bij TransFollow ook het bewijs van aflevering (POD) digitaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.