Bizz-Support lanceert nieuwe website!

Met trots maken wij bekend dat onze business partner Bizz-Support haar nieuwe website heeft gelanceerd.

website-Bizz-Support

Bizz-Support is de laatste jaren uitgegroeid tot een Supply Chain en Business Development platform waar meerdere opdrachtgevers en business partners gebruik van maken. De Clear Focus Group is één van de business partners waarmee Bizz-Support intensief samenwerkt, en vice versa.

Clear Focus Group

“Met de mix van de verschillende competenties én ervaring van onze business partners, zijn we in staat een alles omvattende dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers”. Aldus Bob Zonneveld, managing partner van Bizz-Support.  “Een dienstverlening die bestaat uit een platform van Programma Management, Project Management en Business Development Management professionals. Binnen de uit te voeren projecten is Bizz-Support daarnaast in staat om ook in de uitvoerende taken teamleden te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan data analisten, project management ondersteuners, HR managers of finance professionals. Hiermee is Bizz-Support in staat om over een project van begin tot eind volledige regie te voeren, met de focus op het behalen van de gestelde project doelstellingen”.Bizz-Support

De projecten die Bizz-Support kan uitvoeren zijn zeer divers van aard, afhankelijk van de wensen en de status van uw organisatie.

Kijk snel op de nieuwe site van Bizz-Support

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.