Bakery Service Holland wordt Bakkers Brigade

Bakery Service Holland B.V., met handelsnaam Brood & Banket Service gaat vanaf maandag 4 januari verder onder de naam Bakkers Brigade met als droom: vers brood voor iedereen. Met nog meer focus op vers brood bakken en dagelijks alle producten optimaal fijnmazig bezorgen door heel Nederland. Daarbij wordt er door Bakkers Brigade actiever gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Bakkers Brigade Logo
                                Nieuw logo Bakkers Brigade

Bakkers Brigade is actief in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent: catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met versgrossiers worden er dagelijks in het hele land verse producten geleverd.

Bakkers Brigade BeeldBakkers Brigade gaat verder bouwen aan haar kwaliteit en het onderscheidend vermogen van haar klanten. Daarin staat ambachtelijk genieten centraal. Bakkers Brigade is een eigentijdse onderneming, die zoekt naar producten en concepten om gasten te verrassen. Daarbij is
Bakkers Brigade sparringpartner om trends te vertalen naar een passend assortiment. De samenwerking met Van Maanen Food Groep draagt hier veel aan bij. Met ruim vijftig eigen winkels kennen ze de laatste consumentenwensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.